Szakszervezeti üdülés 2018

Az idén is várja a pihenni vágyó szakszervezeti tagokat a Sajtószakszervezet balatonszemesi és jászszentandrási üdülője. A jelentkezési lapot itt töltheted le

Az üdülési tájékoztatót itt olvashatod el

Idén is sok szeretettel várja két üdülőnk a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat! Kérjük, hogy tájékoztassátok alapszervezetetek tagjait, kollégáitokat ajászszentandrási, balatonszemesi üdülési lehetőségekről.

A termálvizes fürdő tőszomszédságában lévő üdülőépületünkben a földszinten és az emeleten két-két kettő szobás apartman áll vendégeink rendelkezésére.

Minden apartmanunkban nagyméretű, amerikai konyhás nappali, külön bejáratú hálószoba – kábeltévével, internet-kapcsolattal, kétlapos villanytűzhellyel, hűtőszekrénnyel, komplett étkezőkészlettel – biztosítja az önellátást, tusolós, vécés vizesblokk a kényelmet. Központi fűtés teszi lehetővé a szezon „kiterjesztését”.

A kertünkből nyíló kapun át elérhető, 35 fokos termálvizes, valamint feszített víztükrű úszó-, gyermekmedencével, játszótérrel, óriáscsúzdával kibővített városi strand- és termálfürdő szolgálja vendégeink nyugodt pihenését, üdülését, szórakozását. A belépés beutaltjaink részére korlátlan.

A vendégek önellátását közeli áruház és boltok biztosítják, de mód van étkezésre több étteremben és strandbüfében is.

Gépkocsival érkező kollégáink a Tavasz utcai oldalon parkolhatnak, és elérhető az üdülő autóbusszal is (a fővárosiak a Puskás stadiontól indulhatnak)

Az apartmanok alapesetben 4 személyesek, de – ha a vendég maga gondoskodik még fekvőhelyről és ágyneműről – maximálisan 6 főt is befogadhatnak.

BALATONSZEMES, Ady Endre utca 30. I. emelet 16.

A Balaton partján épült társasházban lévő, partra néző kétszobás, balkonos apartmanunkban amerikai konyhás nappali, háló- és fürdőszoba van beépített bútorokkal, minden szükséges berendezéssel (kábeltévé, internetkapcsolat, villanytűzhely, nagy méretű hűtőgép). Padlófűtés teszi lehetővé az egész éves használatot. A társasház külön napozóval, szalonnasütővel, gyermekjátszótérrel felszerelt kertjének kapuja közvetlenül a szabad strandra nyílik. Az apartmanhoz egy gépkocsi számára zárt udvarban lévő saját parkolóhely (27.számú), emellett egy földszinti tároló tartozik. Az apartman alapesetben négy felnőttnek biztosít kényelmes elhelyezést, egy turnusban hatnál többen nem használhatják.